Benieuwd hoe het is om te werken als conducteur? En woon je in de buurt van Lelystad? Kom langs bij de Trainingsochtend Conducteurs op 21 juni 2024 en ervaar of dit werk bij jou past!
Als conducteur reis je door het hele land en ben je hét gastvrije gezicht op onze treinen. Maar wist je dat een conducteur nog veel meer doet? Van het sluiten van de deuren tot het omroepen in de trein. Tijdens de trainingsochtend krijg je een kijkje achter de schermen van deze afwisselende baan.

In het kort:

  • Wat: Volg trainingen met conducteurs
  • Wanneer: vrijdag 21 juni van 10.00 tot 13.00 uur
  • Waar: Station Lelystad (adres volgt na bevestiging deelname)
Voor wie is deze Trainingsochtend?
  • Je woont maximaal 45-60 minuten reizen van Lelystad vandaan (met je eigen vervoer én met de trein). Dit heeft te maken met de arbeidstijdenwet.
  • Conducteur worden op standplaats Lelystad? Dat lijkt je wel wat!
Wat kan ik verwachten van het evenement?
We heten je graag van harte welkom op ons station in Lelystad. De ochtend start met een korte uitleg over de verantwoordelijkheden van een conducteur. Ook ontvang je informatie over de opleiding tot conducteur en delen onze recruiters alles over de goede arbeidsvoorwaarden en het sollicitatieproces.
Dan is het aan jullie! Tijdens verschillende trainingen maak je kennis met het vak. 
Na de trainingen is er nog voldoende ruimte om in gesprek te gaan met onze collega's. Ben je na de ochtend écht enthousiast? Dan verwerken we ter plekke jouw sollicitatie!
Wil je eerst wat meer lezen over de functie? Kijk dan op onze informatiepagina.