Benieuwd hoe het is om te werken als conducteur? En woon je in Noord-Holland Noord? Kom langs bij de Trainingsochtend Conducteurs op 16 augustus 2024 en ervaar of dit werk bij jou past!
Als conducteur reis je door het hele land en ben je hét gastvrije gezicht op onze treinen. Maar wist je dat een conducteur nog veel meer doet? Van het sluiten van de deuren tot het omroepen in de trein. Tijdens de trainingsochtend krijg je een kijkje achter de schermen van deze afwisselende baan.

In het kort:

  • Wat: Volg trainingen met conducteurs
  • Wanneer: vrijdag 16 augustus van 10.00 tot 13.00 uur
  • Waar: bij station Alkmaar (adres volgt na bevestiging deelname)
Voor wie is deze Trainingsochtend?
  • Je woont maximaal 45-60 minuten reizen van Alkmaar, Enkhuizen, Hoorn of Den Helder vandaan (met de trein en met eigen vervoer). Dit heeft te maken met de arbeidstijdenwet.
  • Conducteur worden op standplaats Hoorn, Den Helder, Alkmaar of Enkhuizen, dat lijkt je wel wat!
Wat kan ik verwachten van het evenement?
We heten je graag van harte welkom op onze locatie bij station Alkmaar. De ochtend start met een korte uitleg over de verantwoordelijkheden van een conducteur. Ook ontvang je informatie over de opleiding tot conducteur en delen onze recruiters alles over de goede arbeidsvoorwaarden en het sollicitatieproces.
Dan is het aan jullie! Alle deelnemers mogen twee trainingen volgen om zelf te ervaren hoe het is:
  1. Elke dag is anders. Een conducteur en acteur laten in een allerlei rollenspellen zien wat je mee kunt maken in de trein (en hoe een conducteur dan handelt!)

  2. Tijdens de

     Rondleiding  beleef je het station door de ogen van een conducteur. 

Na de trainingen is er nog voldoende ruimte om in gesprek te gaan met onze collega's. Ben je na de ochtend écht enthousiast? Dan verwerken we ter plekke jouw sollicitatie!
Interesse in het werk? Bekijk vast de openstaande vacatures voor conducteurs. Wil je eerst wat meer lezen over de functie? Kijk dan op onze informatiepagina.