Benieuwd hoe het is om te werken als conducteur? En woon je in de buurt van Eindhoven of Den Bosch? Kom langs en ervaar het zelf bij de Trainingsochtend Conducteurs op 19 juli 2024!
Als conducteur reis je door het hele land en ben je hét gastvrije gezicht op onze treinen. Maar wist je dat een conducteur nog veel meer doet? Van het sluiten van de deuren tot het omroepen in de trein. Tijdens de trainingsochtend krijg je een kijkje achter de schermen van deze afwisselende baan.

In het kort:

  • Wat: Volg trainingen met conducteurs
  • Wanneer: vrijdag 19 juli 10.00 tot 13.00 uur
  • Waar: bij station Eindhoven CS (adres volgt na bevestiging deelname)
Voor wie is deze Trainingsochtend?
  • Je woont maximaal 45-60 minuten reizen van Eindhoven of Den Bosch vandaan (met je eigen vervoer én met de trein). Dit heeft te maken met de arbeidstijdenwet.
  • Conducteur worden op standplaats Eindhoven of Den Bosch? Dat lijkt je wel wat!
Wat kan ik verwachten van het evenement?
We heten je graag van harte welkom op ons kantoor bij station Eindhoven. De ochtend start met een kop koffie. Dan krijg je uitleg over de verantwoordelijkheden van een conducteur. Ook ontvang je informatie over de opleiding tot conducteur en delen onze recruiters alles over de goede arbeidsvoorwaarden en het sollicitatieproces.
Dan is het aan jullie! Tijdens verschillende trainingen maak je kennis met het vak. 
  1. Leer hoe een conducteur treindeuren sluit bij een deursimulator. Zelf ook eens proberen?
  2. Kijk mee naar rollenspellen en ervaar wat een conducteur meemaakt op een trein. En leer hoe je handelt in situaties.
Na de trainingen is er nog voldoende ruimte om in gesprek te gaan met onze collega's. Ben je na de ochtend écht enthousiast? Dan verwerken we ter plekke jouw sollicitatie!
Wil je eerst wat meer lezen over de functie? Kijk dan op onze informatiepagina.  Bekijk ook eens de openstaande vacatures voor Conducteur Eindhoven of Conducteur Den Bosch.