Benieuwd hoe het is om te werken als Medewerker Veiligheid & Service? En wil jij weten of deze baan bij je past? Kom het zelf ervaren tijdens de Trainingsdag op vrijdag 27 oktober 2023!

Een treinreis moet niet alleen prettig en gemakkelijk zijn, maar ook veilig. Als Medewerker Veiligheid & Service ben je altijd zichtbaar op het station. Soms om in te grijpen bij calamiteiten, soms om reizigers op weg te helpen.  Tijdens de Trainingsdag krijg je een kijkje achter de schermen van deze afwisselende baan. Volg de trainingen en ontdek of het wat voor jou is!

In het kort:

  • Wat: Trainingsdag met Medewerkers Veiligheid & Service

  • Wanneer: vrijdag 27 oktober van 9.30 tot 14.30 uur

  • Waar: NS Opleidingscentrum bij station Amersfoort (adres volgt na inschrijving). 

Wat kan ik verwachten van de trainingsdag?

We heten je van harte welkom op ons kantoor bij station Amersfoort. We starten met een korte uitleg over de functie en verantwoordelijkheden van een Medewerker Veiligheid & Service. Ook delen onze recruiters alles over de goede arbeidsvoorwaarden en het sollicitatieproces.

Dan is het tijd voor actie! Alle deelnemers mogen - onder leiding van ervaren leerbegeleiders - twee trainingen volgen. Zo ervaar jij zelf hoe het is om te werken als Medewerker Veiligheid & Service. We geven de volgende trainingen:

  1. Tijdens de training RTGB (Regeling Toetsing Geweldbeheersing) krijg je les in aanhouding- en verdedigingstechnieken die je nodig hebt in het de functie van Medewerker Veiligheid & Service.

  2. Bij de training Serviceverlening en sociale veiligheid leer je hoe je het beste service verleent. Ook leer je verschillende vormen van agressie te herkennen. Dit zijn belangrijke competenties voor dit werk.

  3. Tijdens de BOA/Calamiteitentraining vragen we deelnemers welke bevoegdheden ingezet kunnen worden om de voorbeeldsituatie op te lossen. Ook word je geleerd hoe je een calamiteit afwikkelt en wie daarbij betrokken zijn. We staan extra stil bij een stuk veiligheid voor jezelf, collega’s en reizigers. 

Ben je na de ochtend écht enthousiast? Dan plannen we ter plekke een sollicitatiegesprek in!

Meeloopochtend Tickets & Service NS

Voor wie is deze trainingsdag?

Word jij enthousiast van het werk van een Medewerker Veiligheid & Service? En zie jij het jezelf wel doen, maar zou je het eerst eens willen ervaren? Dan ontmoeten we je graag.

Wegens een beperkt aantal plekken willen we je vragen om je inschrijving serieus te overwegen. Als je inschrijft, rekenen we op je komst. Kun je toch niet meer? Meld je dan alsjeblieft zo snel mogelijk af, zodat we jouw plek aan een ander kunnen geven.

Op de hoogte blijven?

Er staan vacatures open voor deze functies; je vindt ze hier. Eerst nog even meer lezen over de functie? Kijk dan op onze informatiepagina.