Raoul Hendrickx

Recruiter

Recruiter Raoul Hendrickx

De flexibele IT-schil binnen NS

Binnen NS is IT zeer belangrijk. In alle facetten van de NS dienstverlening heeft IT een impact en is het verweven met onze dienstverlening; of het nu het rijden van de treinen is, of de reiziger voorzien van de realtime data voor zijn/haar treinreis. Mijn rol binnen NS, is het adviseren en beheren van de flexibele IT-schil binnen NS. Interim professionals spelen een grote rol in diverse opdrachten en projecten, die de beleving bij onze reizigers moeten vergroten.

De flexibele IT-schil binnen NS

Binnen NS is IT zeer belangrijk. In alle facetten van de NS dienstverlening heeft IT een impact en is het verweven met onze dienstverlening; of het nu het rijden van de treinen is, of de reiziger voorzien van de realtime data voor zijn/haar treinreis. Mijn rol binnen NS, is het adviseren en beheren van de flexibele IT-schil binnen NS. Interim professionals spelen een grote rol in diverse opdrachten en projecten, die de beleving bij onze reizigers moeten vergroten.

"Als Interim Recruiter ben ik een NS-ambassadeur. Het is altijd een feest als ik andere interim professionals bij NS kan laten starten, zodat zij een grote bijdrage kunnen leveren bij de algemene dienstverlening van NS."

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.