Recruiter fietsenstallingen

Nikki Kaptein

Recruiter Nikki Kaptein

Veel waardering

Bij NS fietsenstalling werken veel trotse en sociale mensen, dat maakt dat mijn rol als recruiter voor de fietsenstallingen heel veel waardering geeft. In principe draag ik bij aan de van deur tot deur service richting de reiziger van NS én ik geef mensen de kans om bij deze warme organisatie te werken. 
In principe kan iedereen bij de fietsenstalling werken; ervaren, minder ervaren, jong, oud, man, vrouw. Wat het belangrijkste is dat de mensen proactief zijn in het service verlenen, flexibel in hun beschikbaarheid en het leuk vinden om fysiek werk uit te oefenen. En niet te vergeten, waar een wil is, is een weg. Er wordt gekeken naar wat je kan en wil om je zo verder te helpen met ontwikkelen. 

“Waar een wil is, is een weg."

Diversiteit

Ik vind diversiteit en inclusie binnen teams super belangrijk! Niet alleen werken teams hierdoor beter, we leven nou eenmaal in een heel veelzijdig en multicultureel land waar we trots op mogen zijn. Dus waarom is dit soms zo lastig op de werkvloer? Ik kijk naar motivatie, wilt iemand werken en waarom. Soms komt dit niet goed over op papier, maar dan bel ik deze op en probeer ik iedereen een eerlijke/objectieve kans te geven. Dit geeft mij energie. 

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.