Een mobiel en bereikbaar Nederland is voor iedereen belangrijk. Om Nederland in beweging te houden moeten we anders denken. Niet in beperkingen, maar in mogelijkheden. En dat kun jij doen bij NS. Want bij NS werk je mee om elke dag vele reizigers in beweging te brengen. Met het drukste spoorwegnet van Europa, de meest complete reisplanner van Nederland en het grootste deelfietssysteem ter wereld. Maar ook met een schone trein en een veilig station. Wat je rol ook is; bij NS ben je onmisbaar voor de reis van vandaag, morgen en in de toekomst.

Samen voor onze reizigers

Onze reizigers staan voor ons altijd op 1, 2 en 3. Dat vraagt om een specifieke manier van denken en werken. We hebben meer kans op succes als we goed naar ze luisteren. Dat geldt ook voor jou en je collega’s. Luister naar elkaar, ga in gesprek, maak duidelijke afspraken en durf de verantwoordelijkheid te nemen voor de keuzes die je maakt. Omdat je leert van je ervaring en telkens kijkt naar andere mogelijkheden, komen we samen steeds verder. Onze kernwaarden vind je terug in alles wat we doen. We zijn open, betrouwbaar en gaan voor resultaat. We nemen verantwoordelijkheid voor de keuzes die we maken en de dingen die we doen. Daarbij maken we heldere afspraken met elkaar over de resultaten die we leveren. We gaan mee in veranderingen en ontwikkelen ons in wat daarvoor nodig is.

scrum master NS
Engineer bij trein

Werken bij een topbedrijf

NS is een van de grotere bedrijven van Nederland en staat in de top 20 van favoriete werkgevers. Met alle mogelijkheden die we onze medewerkers te bieden hebben, creëren we vrijheid én kansen voor hen. Kansen om te groeien en om beter te worden. Met meer dan honderdduizenden reizigers per dag, doe je dat voor een grote achterban. We denken vooruit, maken plannen voor de korte én lange termijn en groeien mee met de maatschappij. Dat is de organisatie van NS vandaag. Onze toekomst? Daar hebben we mensen voor nodig met verstand van zaken. Mensen zoals jij. De reis van morgen begint bij jou.

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.