Medewerker Veiligheid & Service

Jaisal

Veiligheid & Servicemedewerker

Even voorstellen

Ik verleen service op zowel het station als in de trein. Zo help ik reizigers die niet weten op welk perron ze moeten zijn of assisteer ik bij incheckpoortjes. Ook ben ik als Medewerker Veiligheid & Service bezig met het handhaven van de veiligheid. Zo grijp ik in bij zwartrijders in de trein of bij agressieve reizigers. We zijn bevoegd om hen aan te houden.

Het geeft mij een goed gevoel wanneer ik mensen heb geholpen, maar de afwisseling tussen service verlenen en handhaven vind ik het leukst. Mijn werkdag kan alle kanten opgaan. Ik weet nooit wat ik zal aantreffen wanneer ik een melding ontvang.

"De sfeer op kantoor is echt gezellig. Het voelt soms als een familie: iedereen is er voor elkaar."

Mijn collega's

Ik bevind me in een warme groep collega’s. Bij iedereen voel ik me veilig. Je kan gewoon jezelf zijn, want iedereen wordt geaccepteerd zoals ‘ie is. We hebben steun aan elkaar in moeilijke situaties. Wat ik mooi vind, is dat elke collega zijn unieke sterke eigenschappen bezit. Dat maakt de groep heel divers. Mijn collega’s dragen echt bij aan mijn werkplezier.

Mijn hoogtepunt

Met Koningsdag zijn er vaak incidenten, ook met dronken mensen. Een dag met genoeg overlast dus, waar het vaak uit de hand loopt. Maar ondanks de drukte op alle perrons is het dit jaar soepel verlopen bij mijn standplaats in Eindhoven. Samen met mijn collega’s stonden we verspreid over de perrons en konden we zorgen dat reizigers veilig de trein instapten. Zo konden de treinen zonder vertraging rijden.

Saskia's NS Journey

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.