CRM-Specialist

Daan

Even voorstellen

Als CRM-specialist houd ik me bezig met het bedenken, uitvoeren en evalueren van e-mailcampagnes. Met als doel om reizigers te inspireren om vaker met de trein te reizen. Je kan dat als e-mailmarketeer op verschillende manieren aanpakken. Er zijn zoveel kansen om te verbeteren. Dat vraagt wel om een goede focus, want je kan niet alles tegelijkertijd doen. Aan de andere kant maakt dat het werk wel afwisselend. Elke dag is anders. En het mooie is: als je ergens enthousiast over bent, krijg je binnen NS veel ruimte om nieuwe dingen te leren.

“Ik zit ook bij Jong NS, een community van werknemers onder 35 en mensen die zich onder de 35 voelen.”

Mijn collega's

Mijn team is niet heel groot, het bestaat uit ongeveer 8 fijne collega’s. De werksfeer is supergoed. Wat me vanaf dag één opviel, is dat iedereen enorm trots is om voor NS te werken. Dat werkt aanstekelijk. Je merkt ook dat iedereen al ervaring in het vak heeft. Er valt veel van elkaar te leren.

Ik zit ook bij Jong NS, een community van werknemers onder de 35, of mensen die zich onder de 35 voelen. Dit is opgezet om de binding tussen jonge collega’s te versterken. Zo kom je makkelijk in contact met collega’s uit andere teams. Met deze club gaan we regelmatig samen op pad. Laatst hadden we bijvoorbeeld een rondleiding door Amsterdam Centraal. Maar ook een gezamenlijke ski-reis en zeilrace, en er zijn maandelijkse borrels. Genoeg leuke dingen dus!

Hoogtepunt van de week

Dat was de lancering van de Wintercity-campagne, een nieuw concept maar nu al heel succesvol. Je kan het zien als een gedigitaliseerde cadeaukalender met aanbiedingen, winacties en leuke quizvragen. Eigenlijk een soort bedankje voor loyale abonnementhouders. Er heeft enorm veel werk ingezeten van het team en van collega’s uit andere teams. We hebben ook veel samengewerkt met partners zoals NS Stations, het Spoorwegmuseum en Starbucks. Maar ook met verschillende bureaus. Dankzij deze goede samenwerking hebben we deze mooie prestatie neer kunnen zetten. Ik heb al zoveel goede reacties om me heen gehoord. Van vrienden, kennissen en via via. Die reacties maken me extra trots.

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.