Ben jij benieuwd hoe het is om te werken als Medewerker Veiligheid & Service? Meld je aan voor de online informatiesessie en zoek uit of dit werk bij je past!
Als medewerker Veiligheid & Service ben je altijd zichtbaar op het station en ben je er voor iedereen. Soms op het gebied van handhaving om in te grijpen bij calamiteiten, soms om reizigers verder op weg te helpen en toezicht te houden op het station.

In het kort:

  • Wat: Online Informatiesessie door collega's met dit beroep
  • Wanneer: donderdag 25 juli van 16.00-17.00
  • Waar: Online via MS Teams (de link ontvang je later)
Ben je op 25 juli al lekker aan het genieten van je zomervakantie? Wees dan ook van harte welkom en doe gerust mee vanaf de camping in Drenthe, je vakantiehuisje in Zuid-Frankrijk of waar je dan ook bent! 

Wat kan ik verwachten van het event?

Onze collega's nemen jullie  mee in het veelzijdige beroep van een Medewerker Veiligheid & Service. Ze vertellen alles over de verantwoordelijkheden, de opleiding en hun ervaring in het werk. Tot slot vertelt een recruiter over de goede arbeidsvoorwaarden en hoe je kunt solliciteren. Heb je vragen tussendoor? Die stel je in de chat! Onze collega's doen hun best zo veel mogelijk te beantwoorden. Ons doel is om een zo goed mogelijk beeld te geven van deze belangrijke baan. Ontmoeten wij jou daar?

Op de hoogte blijven?

Er staan vacatures open voor de functie van Medewerker Veiligheid & Service. Wil je als eerste op de hoogte zijn van vacatures bij jou in de buurt? Stel dan snel een vacature alert in.