Ben jij benieuwd hoe het is om te werken als machinist? Meld je aan voor de online Meet & Greet op woensdag 26 juni! 
Tijdens de Meet & Greet maak je digitaal kennis met een aantal machinisten van NS. Je mag hen alles vragen over hun werk. Ook is er een recruiter aanwezig die meer zal vertellen over het sollicitatieproces en de goede arbeidsvoorwaarden. Kom jij ontdekken of deze baan bij je past?  

In het kort:

  • Wat: Online Meet & Greet met onze collega's
  • Wanneer: woensdag 26 juni van 16.00-17.00 uur
  • Waar: online via MS Teams (de link ontvang je later)
Wat kan ik verwachten van de online Meet & Greet?
Onze collega's nemen jullie mee in de functie machinist. Ze vertellen alles over de verantwoordelijkheden, de opleiding en hun ervaring op de trein. Daarna is het aan jullie, het publiek! Stel al je vragen via de chat en dan proberen zij zoveel mogelijk vragen te beantwoorden. Tot slot vertelt een recruiter over de goede arbeidsvoorwaarden en hoe je kunt solliciteren. Ons doel is om een zo goed mogelijk beeld te geven van het werk als machinist. Ontmoeten wij jou daar?
Op de hoogte blijven?
Er staan vacatures open voor deze functie, je vindt ze hier: Vacatures | Werken bij NS. Wil je eerst wat meer lezen over de functie? Kijk dan op onze infromatiepagina: Machinist | Werken bij NS. Wil je als eerste op de hoogte zijn van vacatures bij jou in de buurt? Stel dan snel een vacature alert in.