Onze collega's op het controlecentrum zorgen 24/7 voor een conducteur en machinist op elke trein. Vanaf hun indrukwekkende schermen. Zo reageren ze razendsnel om bij te sturen na een verstoring. Ben jij benieuwd hoe het is om te werken op het controlecentrum van NS? Meld je aan voor de online Meet & Greet op woensdag 8 maart. Kom jij ontdekken of de rol van Bijstuurder Personeel bij je past?

In het kort:

  • Wat: Online Meet & Greet met onze collega's van het Controlecentrum
  • Wanneer: woensdag 8 maart van 14.00 tot 15.00 uur
  • Waar: Online via MS Teams (de link ontvang je later)

Wat kan ik verwachten tijdens de Meet & Greet?

Natuurlijk trappen we af met een uitleg over deze cruciale rol die letterlijk en figuurlijk achter de schermen is. Verder maak je digitaal kennis met: een Bijstuurder Personeel, een teammanager en een Landelijk Monitor Personeel (= de functioneel leidinggevende tijdens een dienst). Je mag hen alles vragen over hun werk.  Ook zijn er recruiters aanwezig om jouw vragen over het sollicitatieproces en de goede arbeidsvoorwaarden te beantwoorden.

Meet en Greet Controlecentrum NS

Op de hoogte blijven van vacatures?

Er staan vacatures open voor de functie van Bijstuurder Personeel op het controlecentrum. Wil je als eerste op de hoogte zijn van vacatures bij jou in de buurt? Stel dan snel een vacature alert in.   

 

Heb je nog vragen over onze events? Neem dan contact op met [email protected].