Benieuwd hoe het is om te werken als conducteur? En woon je in de regio Hoofddorp? Kom langs bij de Meet & Greet Conducteurs op 12 april 2024 en ervaar of dit werk bij jou past!
Als conducteur reis je door het hele land en ben je hét gastvrije gezicht op onze treinen. Maar wist je dat een conducteur nog veel meer doet? Van het sluiten van de deuren tot het omroepen in de trein. Tijdens de Meet & Greet krijg je een kijkje achter de schermen van deze afwisselende baan.

In het kort:

  • Wat: Live Meet & Greet met onze collega's
  • Wanneer: vrijdag 12 april van 10.00 tot 12.00 uur of van 13.00 tot 15.00 uur (tijdsblok volgt na inschrijving)
  • Waar: Dienstgebouw NS Hoofddorp (adres volgt na inschrijving)
Voor wie is deze Meet & Greet?
  • Je woont maximaal 45-60 minuten reizen van Hoofddorp vandaan (met je eigen vervoer). Dit heeft te maken met de arbeidstijdenwet.
  • Conducteur worden op standplaats Hoofddorp? Dat lijkt je wel wat!
Wat kan ik verwachten van het evenement?
We heten je graag van harte welkom op ons dienstgebouw in Hoofddorp. De ochtend start met een korte uitleg over de verantwoordelijkheden van een conducteur. Daarna vertrek je samen met een Hoofdconducteur voor een rondleiding en een kijkje in de treinen. Bij terugkomst op het dienstgebouw is er alle gelegenheid om vragen te stellen. Ook ontvang je  meer informatie over de opleiding tot conducteur en delen onze recruiters alles over de goede arbeidsvoorwaarden en het sollicitatieproces. Ben je na de ochtend écht enthousiast? Dan verwerken we ter plekke jouw sollicitatie!
Interesse in het werk? Bekijk vast de vacature Conducteur Hoofddorp | Werken bij NS. Wil je eerst wat meer lezen over de functie? Kijk dan op onze informatiepagina.