Ben jij benieuwd hoe het is om te werken als conducteur? Meld je aan voor de online Meet & Greet op woensdag 28 februari!

Tijdens de Meet & Greet maak je digitaal kennis met een aantal conducteurs van NS. Je mag hen alles vragen over hun werk. Ook zijn er recruiters aanwezig die meer vertellen over het sollicitatieproces. Kom jij ontdekken of deze veelzijdige baan bij je past?

In het kort:

  • Wat: Online Meet & Greet met onze collega's
  • Wanneer: woensdag 28 februari van 16.00-17.00
  • Waar: Online via MS Teams (de link ontvang je later)

Wat kan ik verwachten van het event?

Onze collega's nemen jullie  mee in de functie conducteur. Ze vertellen alles over de verantwoordelijkheden, de opleiding en hun ervaring op de trein.  Daarna is het aan jullie, het publiek! Stel al je vragen via de chat en dan proberen zij zoveel mogelijk vragen te beantwoorden. Tot slot vertelt een recruiter over de goede arbeidsvoorwaarden en hoe je kunt solliciteren. Ons doel is om een zo goed mogelijk beeld te geven van het werk als conducteur. Ontmoeten wij jou daar?

Op de hoogte blijven?

Er staan vacatures open voor deze functies; je vindt ze hier. Wil je als eerste op de hoogte zijn van vacatures bij jou in de buurt? Stel dan snel een vacature alert in.