Monteurs opgelet! Treinen moderniseren, schades herstellen en wielstellen vernieuwen; het gebeurt allemaal bij NS Treinmodernisering. We zijn op zoek naar technische toppers om ons team in Haarlem te versterken. Lijkt het sleutelen aan een trein jou wel wat? En ben je benieuwd hoe jouw werkplek bij NS eruit zou kunnen zien? Dan nodigen we je graag uit om eens mee te lopen! Helemaal vrijblijvend uiteraard.

In het kort:

  • Wat: meelopen voor monteurs (duur: ongeveer 2 uur)
  • Wanneer: laten we samen zoeken naar een moment in onze agenda's
  • Waar: NS Treinmodernisering, Haarlem
  • Programma: rondleiding langs de productiehallen & stel je vragen aan onze collega's

Schrijf je in via het inschrijfformulier! Ingeschreven? Dan neemt een recruiter binnen 2 weken contact met je op om samen een moment te plannen.

Monteurs bij NS Treinmodernisering

Van Hoofdmonteur Elektro tot Monteur Technische Dienst; als monteur bij NS Treinmodernisering sleutel jij met impact. Heb je (bijna) een diploma in Constructiewerker, Mechatronica, Elektrotechniek, Service- en Onderhoudstechniek of soortgelijk? En wil je weten hoe het is om te werken bij NS Treinmodernisering? Schrijf je snel in!

Blijf op de hoogte van vacatures

Er staan vacatures open voor een baan als monteur bij NS; je vindt ze hier. Wil je als eerste op de hoogte zijn van vacatures? Stel dan snel een vacature alert in.