Op zoek naar een traineeship? En lijkt leidinggeven als operationeel manager jou wel wat? Kom langs bij de Inhousedag op vrijdag 6 oktober en ontdek alles over ons Operationeel Management Traineeship. We zijn ook benieuwd wie jij bent en waar jij naar op zoek bent. Zien we jou daar?

 

In het kort:

  • Wat: Inhousedag Operationeel Management Traineeship
  • Wanneer: vrijdag 6 oktober van 10.00 tot 15.30 uur

  • Waar: NS Hoofdkantoor Utrecht 

  • Programma: presentaties / serious game / lunch / ga in gesprek met huidige trainees & recruiters / afsluitend hapje & drankje

Wat kun je verwachten op de Inhousedag?

Tijdens de Inhousedag ervaar je wat het inhoudt om operationeel management trainee te zijn. Ontdek de verschillende kanten van NS en leer welke rol operationeel management hierin speelt. Nieuwsgierig naar ervaringen van huidige trainees? Zij geven een presentatie over het traineeship en daarna gaan jullie uitgebreid in gesprek. Natuurlijk delen onze recruiters alles over de goede arbeidsvoorwaarden en het sollicitatieproces. Dan is het aan jullie! Met je team strijd je tegen de rest tijdens een competitieve game. Zin om na te praten? Blijf gezellig bij ons afsluitende hapje & drankje. We ontmoeten je graag om te kijken of er een match is!

Wie zoeken wij?

  • Je hebt vóór 1 maart 2024 een afgeronde hbo- of wo- bacheloropleiding

  • Jouw kracht ligt bij leidinggeven en aansturen; je hebt wel al aantoonbare leidinggevende- en/of bestuurlijke ervaring zoals commissies, besturen, verenigingsleven en/of in je bijbaan

  • Je bent verbindend, durft aan te spreken en gaat goed om met veranderingen

Aanmelden voor de inhousedag kan tot en met woensdag 4 oktober 12.00 uur. 

Operationeel Management Traineeship:

Als operationeel management trainee geef je leiding aan een team in de operatie. Jouw teamleden werken bijvoorbeeld als conducteur, planner of winkelmedewerker. Natuurlijk wordt je ondersteund tijdens het traject met coaches en trainingen. Persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Enthousiast en wil je meer weten? Dan is de Inhousedag de perfecte plek om de antwoorden op jouw vragen te vinden. We kijken er naar uit om je te ontmoeten!