Wil jij meteen na je studie leidinggeven aan een team van 20 tot 30 operationele medewerkers? Het kan bij ons Operationeel Management Traineeship. Ontdek of het traineeship iets voor je is tijdens de online informatiesessie op dinsdag 4 oktober. 

In het kort:

  • Wat: Online informatiesessie door trainees & recruiter
  • Wanneer: dinsdag 4 oktober van 11.00 tot 12.00 uur
  • Waar: Online via MS Teams (de link ontvang je later)

Wat kun je verwachten van de sessie?

Onze huidige trainees nemen je mee in het traineeship, de werkzaamheden en hun eigen ervaring. Ook zal een recruiter uitleggen hoe de sollicitatieprocedure eruit ziet. Natuurlijk is er ook voldoende ruimte om vragen te stellen. Weet jij al wat je onze trainees gaat vragen?

Schikt dit moment je niet? Je bent ook van harte welkom bij de online informatiesessie op 12 oktober van 16.00 tot 17.00 uur.

Operationeel Management Traineeship:

Als operationeel management trainee geef je leiding aan een team in de operatie. Jouw teamleden werken bijvoorbeeld als conducteur of machinist. Natuurlijk wordt je ondersteund tijdens het traject met coaches en trainingen. Enthousiast en wil je meer weten? Dan is de informatiesessie de perfecte plek om de antwoorden op jouw vragen te vinden! We kijken er naar uit je digitaal te ontmoeten.